Echipa

Echipa CCOC este formată din 3 angajați dedicați cu normă întreagă și un grup de colaboratori voluntari, cadre didactice și studenți. Cu toții ne asigurăm că serviciile CCOC ajung către cei aproximativ 14500 de studenți ai Univesității de Vest din Timișoara:


Roxana Păcurar, Psiholog în Specialitatea Psihologie Educațională,
Consiliere Școlară și Vocațională

Director la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC)

Licență: Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Psihologie, 2005

Masterat: Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Psihologie, Psihologie Organizațională și a Conducerii, 2007

Doctorat: Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Psihologie, 2018

Interese profesionale: consiliere în carieră individuală și de grup, evaluarea aptitudinilor cognitive, a intereselor profesionale și a personalității, strategii de autoreglare comportamentală (implementarea intenției) în comportamentul de sănătate.


Experiență profesională:  Din iunie 2007 îmi desfășor activitatea profesională la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) ca și consilier vocațional. Prin activitatea desfășurată, le ofer studenților posibilitatea de a participa la sesiuni de autocunoaștere pentru a-și identifica interese profesionale, trăsături de personalitate, abilități, valori, obiective de carieră. Din anul 2014 am început să-mi desfășor activitatea și în proiecte europene cu tematică în zona consilierii de carieră, activitate adresată în special studenților de la Facultatea de Psihologie și Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest din Timișoara. Din acest an, împreună cu colegii din UVT, am venit și în sprijinul elevilor de liceu prin dezvoltarea și implementarea platformei de orientare în carieră YTM (www.ytm.ro).

Interese personale:  viața de familie, călătorii, prieteni, filme / seriale, studii și aplicații în domeniul psihologiei clinice.

 
Raluca Barna-Crișan, Psiholog în Specialitatea Psihologie Clinică,
Consiliere psihologică cognitivă și comportamentală, Psihologia muncii
și serviciilor.


Consilier în carieră la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră
(CCOC)

Licență: Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Psihologie, 2005

Masterat:  Universitatea "Babes-Bolyai", Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, 2009.

Asociația Psihologilor din Transporturi, Muncă și Servicii (APTMS), Curs de formare complementară în psihologia muncii, serviciilor și transporturilor.

Interese profesionale: consiliere în carieră și psihologică, evaluarea caracteristicilor personale și a intereselor profesionale, evaluare și dezvoltarea competențelor sociale și emoționale, training și intervenții de grup.

Experiență profesională: Din 2007 până în prezent, mi-am desfășurat activitatea profesională în domeniul clinic în diverse instituții medicale și la cabinetul individual. Începând cu anul 2010 mi-am dezvoltat și aplicat competențele profesionale și în domeniul educațional, organizațional și al serviciilor, desfășurând servicii de consultanță psihologică și training și pentru organizații. Din ianuarie 2019 lucrez la CCOC și îmi doresc să le fiu alături studenților în dezvoltarea lor personală și a carierei pe care își doresc să o urmeze.

Interese personale: viața de familie, networking-ul social, schimburile de experiență interculturale, călătoriile, fotografia, cinematografia, educația non-formală, studiile și aplicațiile interdisciplinare.


Cadre didactice și Colaboratori ai CCOC:
Cadre didactice și Colaboratori ai CCOC:

3476total visits,1visits todayCCOC

Servicii de consiliere

Calendar evenimente

Link-uri utile

Personă de contact:

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Top