trendence – Graduate Barometer Europe (GBE) 2013

Dragă student/ă,

Bine ai venit la sondajul studenţesc anual al Institutului trendence – Graduate Barometer Europe (GBE) 2013 / Barometrul Absolvenţilor din Europa 2013.

Sondajul de opinie se desfăşoară online şi este rapid şi uşor de completat.Pentru a începe completarea chestionarului, fă click aici:   www.trendence-gradbarometer.eu

Universitatea noastră este una dintre cele peste 1000 de universităţi participante la sondajul trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj din Europa privind educaţia şi cariera.

Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât eşti de mulţumit de studiile tale şi care îţi sunt aşteptările de la viitoarea ta carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din diferite ţări europene şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între țările Uniunii Europene.

După ce ai completat chestionarul, poţi să îţi compari răspunsurile cu rezultatele altor studenţi din Europa. Mai mult decât atât, ai şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din următoarele premii:

5 x cupoane Amazon a 500 € fiecare

10 x cupoane Amazon a 200 € fiecare

Poţi desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenţi. Acest sondaj este realizat în colaborare cu partenerul nostru, Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania (www.trendence.com). Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate şi datele tale vor fi protejate conform legislaţiei. Chestionarul poate fi completat online până la data de 15 februarie.

Cu respect şi cele mai bune urări,

Universitatea de Vest din Timişoara

Târgul de Cariere eJobs EXPO de la Timișoara 15 – 16 noiembrie 2012

Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la ediția de toamnă a celei mai mari rețele de târguri de cariere din țară și din Republica Moldova, care revine pe plan local, în 15-16 noiembrie în Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri.

Participanții la acest târg vor putea intra în contact direct cu angajatori precum FLEXTRONICS, partenerul evenimentului și sponsorii Amazon, Autoliv și Digital Education. Tot aici vor mai fi prezente companiile Arabesque, Grawe România, Inteva, Kuka, MiOS, National Instruments, MAHLE, Saguaro Technology, Stefanini sau Yazaki.

Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00.

Angajatorii care și-au confirmat deja prezența la aceste târguri se regăsesc la adresa http://www.targuldecariere.ro/angajatori.php

În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiator și manager de proiect Cool Jobs. Workshopul este intitulat “Antrenament pentru cariera ta”, iar aici vor fi dezvoltate abilitățile și instrumentele necesare pentru o carieră în domeniile de interes. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgul de Cariere, la adresa http://www.targuldecariere.ro/seminarii.php.

De asemenea, la evenimentul organizat la Timișoara, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștiga premii sugestive și amuzante – o chitară electrică, o lopată și un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, “Avem jobul care ți se potrivește”.

Târgul de Cariere (Afis Tm) este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de wcandidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Mai multe informații pe www.targuldecariere.ro