Eveniment Buzz!Camp la Timișoara: 4 aprilie 2013

Investește în tine! BUZZ!Camp revine

Evenimentul național de dezvoltare personală și orientare în carieră, BUZZ!Camp, iși deschide porțile în cea de-a 9-a ediție cu un nou nume și un nou format.

BizCamp devine BUZZ!Camp și capată un nou format cu mai multe surprize și oportunități. BUZZ!Camp este noua gazda pentru tinerii care cauta cele mai bune oportunități de dezvoltare și continuă tradiția de a reuni nume sonore și companii de top într-un cadru potrivit pentru aceștia.

Noua ediție adună rezultatele investiției în noul brand și, astfel, BUZZ!Camp se mândrește cu destinații noi în circuitul național de desfășurare al evenimentului. Noutatea intervine și în București, unde evenimentul se va desfășura pe cinci zile, fiecare zi fiind adresată unei industrii: ziua 1 – Retail&FMCG, ziua 2 – IT&Telecom, ziua 3 – Finance&Banking, ziua 4 – Auto&Engineering, ziua 5 – BPO&Consultancy.

O altă noutate constă în faptul că locurile sunt limitate! Doar 300 de participanti vor fi selectați! Află mai multe pe www.buzzcamp.ro/event.

Pentru participanții evenimentului, se mizează pe subiecte și teme la fel de utile pentru a le oferi cât mai multe repere în atingerea obiectivelor profesionale și personale:

 • Branding personal – cine iți face cea mai bună campanie de marketing și PR?
 • Inteligența emoțională – cum și în ce masură ne afectează emoțiile?
 • Invață să gândești pozitiv – oamenii fericiți trăiesc mai mult
 • Riști, deci câștigi? Rețete și experiențe despre succes
 • Vrei sa afli cine ești? Acționează! Acțiunile te definesc

Până în acest moment BUZZ!Camp iși va desfașura activitatea în următoarele orașe:

 1. Timișoara – 4 aprilie 2013
 2. Iași – 11 aprilie 2013
 3. București – 15-19 aprilie 2013
 4. Cluj – 23 aprilie 2013
 5. Brașov – 25 aprilie 2013
 6. Galați – 16 mai 2013

Nu pierde ocazia de a te înscrie la BUZZ!Camp, nu pierde ocazia de a investi in tine! Mai multe informații pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.