Targul de Cariere de la Timișoara: 24 – 25 aprilie 2013

Târgul de Cariere revine cu job-uri, seminarii și premiere în 2013

Joburi în domenii precum servicii și retail, contabilitate și inginerie sunt doar o parte din oferta de locuri de muncă disponibilă la târgul din această primăvară, care va avea loc la Timișoara, în perioada 24-25 aprilie, la Iulius Mall. Participanții în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg. Târgul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, în căutarea primului job sau care vor să facă o schimbare. Experiența nu este o condiție, însă cu siguranță oferă un avantaj.

Printre firmele care fac recrutări în acest an, prezente la târg, se numără iSoftBet, Flextronics și McDonalds, precum și alte companii multinaționale prezente la Timișoara, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului, www.ejobs.ro/targuldecariere.

În premieră, la Târgul de Cariere, participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, care include seminarii de profil în două părți, a câte două ore, pentru a afla care este primul pas în căutarea carierei dorite, precum și tehnici de redactare a unui CV care să atragă atenția. În prima zi a târgului are loc seminarul “Career planning”, iar în a doua zi participanții pot învăța “Cum ne angajăm?”, ambele fiind susținute de trainerul Adrian Rusu. Înscrierea se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga o tabletă de ultimă generație, dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

Mai multe detalii pot fi descoperite zilnic pe pagina www.facebook.com/targuldecariere.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Constanța, Craiova, Bacău, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Calendarul evenimentelor din această primăvară poate fi consultat aici: https://www.facebook.com/targuldecariere/events