CCPOC a fost prezent la Târgul de Cariere de la Timișoara: 20 – 21 noiembrie 2013

În perioada 20 – 21 noiembrie 2013, Centrul de Consiliere Psihologică și Orientare în Carieră (CCPOC) din Universitatea de Vest din Timișoara a fost prezent la Târgul de Cariere. La standul nostru s-au prezentat aproximativ 92 de persoane care au beneficiat de feedback pe CV si consultanta in cariera. Multumim voluntarilor CCPOC pentru implicarea de care au dat dovada pe toata perioada desfasurarii Targului de Cariere.

Centrul de Consiliere Psihologică și Orientare în Carieră (CCPOC) din Universitatea de Vest din Timișoara organizează pentru studenții din UVT Ateliere de planificare a carierei

Denumire workshop I: Autocunoașterea și rolul acesteia în alegerea carierei

Tematica workshop-ului: Ce știu să fac bine? Ce urmează să știu să fac? (Aptitudini) Ce îmi place să fac? Ce mă interesează? (Interese) Ce este important pentru mine? (Valori).

Pentru a ne alege profesia potrivită, în primul rând trebuie să ne cunoaștem foarte bine trăsăturile de personalitate, aptitudinile, abilitățile, competențele, interesele, valorile etc. Autocunoașterea reprezintă prima etapă în procesul de planificare a carierei.

Data organizării: 25 noiembrie 2013, 2 decembrie 2013, 9 decembrie 2013

Nr. maxim de participanți: 15 studenți

Interval orar: 18.00 – 20.00

Data limită pentru înscrierea la workshop: 23 noiembrie 2013; 30 noiembrie 2013; 7 decembrie 2013 (cu 2 zile inainte de data la care este programat workshop-ul respectiv).

Locația: Str. Paris, nr. 1, Centrul de Consiliere Psihologica și Orientare în Carieră, cu intrare prin spatele clădirii, prin curte de pe Str. Liviu Gabor (vezi harta la Rubrica Contact)

Pentru înscrirea la workshop accesati link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1kD7ZeHeVCuHNHBs2JO8s1eI2598cH0ODVZiqDu9uNi8/viewform

Anunt de recrutare pentru voluntariat in cadrul CCPOC

Dacă ești student / masterand la Psihologie și dorești să devii voluntar CCPOC, nu ezita să ne contactezi!!!

În perioada 20 – 21 noiembrie 2013 ai oportunitatea de a participa ca voluntar CCPOC la Târgul de Cariere de la Timișoara ce va avea loc în incinta Iulius Mall în intervalul 11.00 – 19.00.

Ce vei face acolo ca voluntar? Vei fi parte a echipei CCPOC care oferă consultanță în carieră persoanelor prezente la Târg.

Dacă dorești să faci parte din echipa CCPOC, așteptăm CV-ul tău și o scrisoare de intenție până în data de 14 noiembrie 2013, la adresa: ccpoc_uvt@yahoo.com

Ne-ar face mare plăcere să te alături echipei CCPOC și te așteptăm cu drag!

Pentru detalii suplimentare legate de activitățile centrului, te invităm să vizitezi site-ul www.ccoc.uvt.ro/old sau pagina de facebook a CCPOC.
 

 

 

Săptămâna Psi la Timișoara – Librăria Cărturești – Mercy

04.11.2013

A început Săptămâna Psi la Timișoara

PROGRAM TIMIȘOARA – Libraria Cărturești – Mercy

1. Denumirea evenimentului: Înțelegere, acceptare, resemnare – o abordare analitic existențială.
Invitat: Ali Baeram
Data : 4 noiembrie (luni) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Arta de a făuri oameni – psihologia familiei. 
Invitat: Mona Vintilă
Data : 6 noiembrie (miercuri) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Ce vreau?….Chiar trebuie?….. Oare pot? 
Invitați: Dora Chelemen, Oana Bot
Data : 8 noiembrie (vineri) – ora 18.00

4. Denumirea evenimentului: Despre nebunie, limite și cireșe la urechi.
Invitat: Lucian Ile
Data : 9 noiembrie (sâmbătă) – ora 11.00

Pentru informații suplimentare vă invităm să accesați website-ul Editurii Trei: http://edituratrei.wordpress.com/