Evenimente

19.03.2013

Investește în tine! BUZZ!Camp revine

Evenimentul național de dezvoltare personală și orientare în carieră, BUZZ!Camp, iși deschide porțile în cea de-a 9-a ediție cu un nou nume și un nou format.

BizCamp devine BUZZ!Camp și capată un nou format cu mai multe surprize și oportunități. BUZZ!Camp este noua gazda pentru tinerii care cauta cele mai bune oportunități de dezvoltare și continuă tradiția de a reuni nume sonore și companii de top într-un cadru potrivit pentru aceștia.

Noua ediție adună rezultatele investiției în noul brand și, astfel, BUZZ!Camp se mândrește cu destinații noi în circuitul național de desfășurare al evenimentului. Noutatea intervine și în București, unde evenimentul se va desfășura pe cinci zile, fiecare zi fiind adresată unei industrii: ziua 1 – Retail&FMCG, ziua 2 – IT&Telecom, ziua 3 – Finance&Banking, ziua 4 – Auto&Engineering, ziua 5 – BPO&Consultancy.

O altă noutate constă în faptul că locurile sunt limitate! Doar 300 de participanti vor fi selectați! Află mai multe pe www.buzzcamp.ro/event.

Pentru participanții evenimentului, se mizează pe subiecte și teme la fel de utile pentru a le oferi cât mai multe repere în atingerea obiectivelor profesionale și personale:

 • Branding personal – cine iți face cea mai bună campanie de marketing și PR?
 • Inteligenta emotională – cum și în ce masură ne afectează emoțiile?
 • Invață să gândești pozitiv – oamenii fericiți trăiesc mai mult
 • Risti, deci câștigi? Rețete și experiențe despre succes
 • Vrei sa afli cine ești? Acționează! Acțiunile te definesc

Până în acest moment BUZZ!Camp iși va desfașura activitatea în următoarele orașe:

 1. Timișoara – 4 aprilie 2013
 2. Iași – 11 aprilie 2013
 3. București – 15-19 aprilie 2013
 4. Cluj – 23 aprilie 2013
 5. Brașov – 25 aprilie 2013
 6. Galați – 16 mai 2013

Nu pierde ocazia de a te înscrie la BUZZ!Camp, nu pierde ocazia de a investi in tine! Mai multe informații pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

 

30.10.2012

”Săptămâna PSI” la Timișoara

În perioada 5-10 noiembrie 2012, va avea loc evenimentul “Săptămâna PSI”. Această săptămână este dedicată discuţiilor despre vis şi terapie, despre personalitate şi credinţă, despre erotism şi psihologie feminină. Invitaţi:  profesori universitari şi terapeuţi consacraţi din Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Bucureşti. Evenimentul este organizat de editura Trei şi Librăriile Cărtureşti, în cinci oraşe ale ţării.

PROGRAM TIMIŞOARA – Librăria Cărtureşti – Mercy

1. Denumirea evenimentului: Experimentul şi limitele cunoaşterii psihologice.
Invitat: Alin Gavreliuc
Data : 5 noiembrie (luni) – ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: O incursiune în lumea fascinantă a personalităţii.
Invitat: Irina Macsinga
Data : 6 noiembrie (marti) – ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Prin fisuri intră lumina: despre capacităţi şi resursele noastre interioare.
Invitat: Dora Chelemen, Oana Bot
Data : 7 noiembrie (miercuri) – ora 18.30

4. Denumirea evenimentului: Actele ratate sau despre tâlcul semnelor mărunte ale vieţii.
Invitat: Anca Munteanu
Data : 9 noiembrie (vineri) – ora 18.00

Pentru a consulta programul evenimentului care se va desfășura și în celelalte orașe din țară (Brașov, Iași, București, Cluj) vă rugăm să accesați adresa de mai jos:

http://www.agentiadecarte.ro/2012/10/%E2%80%9Csaptamana-psi%E2%80%9D-la-brasov-iasi-cluj-timisoara-si-bucuresti/

03.05.2012

Săptămâna PSI la Timișoara

În săptămâna 7-13 mai 2012, psihologii ies din cabinet și vă invită la o ceașca de ceai cu povești despre hipnoză, vise, desene cu sens, dragoste pe net, legende urbane, divorț și psihodramă.

Psihoterapeuți pe care i-ați citit sau i-ați urmărit la televizor vă vor îndruma în căutarea de sine și vor lămuri din misterele vindecării prin cuvinte.

Șase zile de psihologie pe întelesul tuturor și reduceri de 25% pentru toate cărțile de psihologie ale Editurii Trei în săptămâna 7-13 mai.

La adresa de mai jos găsiți programul detaliat:

http://www.edituratrei.ro/evenimente.php/Editura_Trei_si_Carturesti_va_asteapta_la_Saptamana_PSI_7-13_mai/1/58/

20.04.2012

BizCamp – a Career School for students and young professionals la Timișoara


Pe 10.05.2012 va avea loc evenimentul BizCamp – a Career School for students and young professionals în Timișoara. Evenimentul va cuprinde conferințe și workshop-uri pe teme de interes pentru studenți și tineri profesioniști. Eveniment bianual, BizCamp le oferă tinerilor repere în atingerea obiectivelor profesionale și personale, acces la cultura organizațională a marilor companii, specialiști și speakeri recunoscuți. La BizCamp tinerii vor avea ocazia să-și depună CV-ul, care va ajunge la toate companiile partenere pe proiect. Mai multe detalii despre BizCamp, editia a VI-a găsiți pe website-ul BizCamp

http://www.bizcamp.inspirebusiness.ro/